fbpx

Termeni și condiții

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Utilizarea acestui site implica acceptarea implicita si integrala a termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare. In cazul neacceptarii termenilor si conditiilor de utilizare, nu utilizati site-ul curent.

Prin vizionarea oricărei pagini de internet de pe site-ul https://red-dot.ro/ declarați că sunteți de acord cu faptul că toate informațiile și specificațiile serviciilor prezentate nu reprezintă oferte ferme din partea RED DOT MEDIA, fiind informații orientative care vor putea fi modificate / adaptate în orice moment in funcție de interesele sale, fără înștiințarea prealabilă. De asemenea, acceptați faptul că RED DOT MEDIA nu poate fi ținută responsabilă în urma schimbărilor intervenite în orice moment pe siteul https://red-dot.ro/ . Pentru o informare completă asupra produselor și serviciilor noastre, vă rugăm să vă adresați echipei noastre, în pagina de contact.

1. Limitarea răspunderii

Acest website a fost creat și este actualizat cu cea mai mare grijă, având caracter informativ. RED DOT MEDIA nu poate fi ținută responsabilă în cazul unor eventuale erori apărute în conținutul site-ului. RED DOT MEDIA are dreptul de a schimba, actualiza, restricționa accesul la o parte din conținut sau închide acest website în orice moment, fară a avea obligația de a notifica în prealabil.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. RED DOT MEDIA nu are nici o contribuție sau influență asupra design-ului și conținutului acestor site-uri; de aceea, RED DOT MEDIA nu poate fi ținută responsabilă pentru conținutul informativ sau grafic al acestor pagini. Link-urile către alte site-uri au rol informativ.

Utilizarea site-ului nostru nu se constituie într-o obligație contractuală între utilizator și RED DOT MEDIA. Informația conținută în acest site are ca scop doar prezentarea produselor și serviciilor noastre către vizitatorii interesați de acestea. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru deciziile pe care le ia o persoană numai pe baza informațiilor conținute în site, pentru că acesta nu poate înlocui recomandările individuale care se fac de la caz la caz.

2. Copyright (drepturi de autor)

Întregul conținut al site-ului RED DOT MEDIA, text și imagini, este protejat de copyright. Orice tip de utilizare a informațiilor din acest site (reproducere, editare, traducere, procesare sau stocare de conținut în baze de date sau alte medii electronice) în afara de ceea ce este admis în legislația în vigoare referitoare la drepturile de autor, este permis numai cu acordul prealabil, în scris, al RED DOT MEDIA.

Fără acordul RED DOT MEDIA este interzisă folosirea în scop comercial a conținutului site-ului, transferul, introducerea, modificarea sau ștergerea datelor conținute ori restricționarea accesului la aceste date. Nerespectarea acestor condiții atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996.

3. Protecția datelor

RED DOT MEDIA în calitate de autor, proprietar, administrator al https://red-dot.ro/ respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal, ale fiecarei persoane care vizitează acest website.

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), RED DOT MEDIA are obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Ce date prelucrăm prin intermediul acestui website.

Datele pe care noi le prelucrăm sunt datele pe care în mod voluntar ni le trasmiteţi prin intermediul formularului de contact, al formularului de cerere de ofertă de servicii și prin formularul pentru comentariile de pe blog.

Date transmise involuntar, atunci când interacţionezi cu website-ul nostru: Adresa IP – atunci când vizitezi site-ul nostru, adresa IP este înregistrata. NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosită în alte scopuri. Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.

Care este scopul pentru care colectăm datele tale

Colectăm, numele şi prenumele, precum şi adresa de email atunci când completezi formularul de contact sau când adaugi un comentariu la un articol. Aceste date ne sunt utile pentru că numai aşa putem să îţi răspundem solicitărilor şi comentariilor. Putem să folosim datele tale în scop de marketing, însă numai în situația în care ți-ai dat consimţământul în prealabil.

Alte scopuri pentru care prelucrăm datele tale sunt:
– pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
– pentru îmbunătăţi navigarea pe site şi serviciile pe care le oferim.

Perioada de retenţie a datelor
Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi. În cazul în care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Mai multe detalii privind colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal vă prezentăm în pagina Politica de cookies și confidențialitate.

4. Jurisdicție. Se aplică legile în vigoare în România.

RED DOT MEDIA își rezervă dreptul de a schimba conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin aplicabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea lor pe website.

Meniu