fbpx

Integrare Pixel în Google Tag Manager

Un Singur Script de Monitorizare pentru Toate Campaniile Tale de Promovare Online

Noi Îți Creștem Afacerea!

Google Tag Manager pentru Campanii de Afiliere

Tag Manager este un instrument Google prin care se pot implementa și controla mai ușor numărul tot mai mare de coduri / scripturi de care este nevoie pentru funcționarea și monitorizarea diferitelor modalități de promovare online, precum Remarketing, Google Analytics, e-mail marketing, urmărirea campaniilor de afiliere, publicitate pe Facebook și alte rețele de socializare.

De ce să folosești Tag Manager?

Instrumentul Tag Manager facilitează instalarea pixelului pentru monitorizarea campaniilor de Afiliere și a oricărui tip de campanie de promovare online, fie că vorbim de Google, rețele de socializare, newsletter sau promovare prin articole și comunicate de presă.

Avantajul utilizării Tag Manager este acela că vom integra în codul sursă al site-ul un singur script de monitorizare, în loc să integrăm nenumărate scripturi (câte unul pentru fiecare tip de campanie), care să încarce codul site-ului și să îngreuneze încărcarea paginilor site-ului.

Configurare Tag Manager

Cum se Implementează Pixel-ul pentru Afiliere

Strategia de promovare pe care o construim pe baza datelor și rezultatelor raportate, dar și performanța fiecărei campanii de promovare, depind atât de configurarea și integrarea corectă a scriptului Tag Manager, precum și de setările avansate din contul Tag Manager pentru fiecare canal de promovare și tip de publicitate.

Acest lucru se realizează  doar de către un programator experimentat. Se recomandă ca acesta să adauge pixelul de Afiliere în Tag Manager și nu pe site astfel încât website-ul să nu fie îngreunat de foarte multe coduri.

Alege Agenția Red-Dot pentru Integrare Pixel!

 • Experiență de peste 10 ani în Marketing Online.
 • Echipă Completă: PPC, SEO, Web Design, Dezvoltare Web.
 • Folosim platforme tehnice adecvate noilor cerințe de marketing modern.
 • Suntem Partener Certificat Google AdWords.

Solicită Auditul Tău Gratuit

Completează Câmpurile Următoare Pentru o Evaluare Gratuită a Proiectului Tău

  Datele tale personale, aşa cum sunt ele colectate mai sus, vor fi utilizate numai pentru a răspunde solicitărilor tale. Nu vom folosi datele în alte scopuri şi nu le vom transfera niciunui terţ. Mulțumim!

  Atentie, toate campurile sunt obligatorii.

  Agenția Red Dot îți Crește Afacerea

  Completează Câmpurile Următoare Pentru o Evaluare Gratuită a Proiectului Tău

  Meniu