fbpx

Echipa Agenției de Marketing & Promovare Online Red-Dot.ro

Victor

Vișan Victor
Grafică & Web Design

Costache Cristian Nicolae

Costache Cristian-Nicolae
Google Ads & Facebook Ads Specialist

Ilinca Stefanescu

Ilinca Stefanescu
Google Ads & Facebook Ads Specialist

Mihai Ionescu

Mihai Ionescu
Business Developer

Cristian Dumitru

Cristian Dumitru
Business Developer

De ce să ne alegi pe noi?

Agenția de Marketing & Promovare Google Ads

Am setat peste 500 de campanii, atât în România cât și în Europa, din nenumărate domenii de activitate. Anual, gestionăm bugete cumulate de peste 1 milion €. Rețeta noastră are succes indiferent dacă ești singurul angajat al companiei tale sau afacerea ta este deja în Top. Gestionăm rentabil campanii cu bugete lunare atât sub 500 € cât și peste 10.000 €.

Studiem, analizăm și cercetăm piața, domeniul, competitorii și oportunitățile de reclamă AdWords. Nu ne vom opri la simpla gestionare și optimizare a campaniei AdWords pentru a-ți aduce rentabilitate.

Căutăm împreună strategia potrivită pentru tine: AdWords Search, AdWords Display, Remarketing, Facebook, Youtube…

Suntem Agenție Platinum în cadrul Programului Parteneri Google: asta înseamnă că suntem cotați în primele 10 agenții din România și avem acces prioritar la noile caracteristici și oportunități ale platformei AdWords  înainte de a fi lansate public.

Solicită Auditul Tău Gratuit

Completează Câmpurile Următoare Pentru o Evaluare Gratuită a Proiectului Tău

  Datele tale personale, aşa cum sunt ele colectate mai sus, vor fi utilizate numai pentru a răspunde solicitărilor tale. Nu vom folosi datele în alte scopuri şi nu le vom transfera niciunui terţ. Mulțumim!

  Atentie, toate campurile sunt obligatorii.

  Agenția Red-Dot.ro pentru Setarea de la Zero / Optimizarea Campaniei?

  Suntem pasionați de Google Ads /AdWords. Evaluarea rezultată din auditare este modul nostru de a-ți arăta că AdWords îți poate aduce și ție rezultate. Suntem permanent conectați la marketingul online așa că știm cum să-ți creionăm strategia optimă de creștere a afacerii tale.


  Jobul nostru este acela de a-ți genera vânzări și potențiali clienți la cel mai mic cost posibil. Rentabilitatea și Profitabilitatea campaniei sunt cuvintele noastre cheie.
  Vom seta alerte astfel încât să identificăm rapid eventuale probleme.
  Managerii de proiect își reînnoiesc anual certificările AdWords prin promovarea examenelor Google. Asta înseamnă că sunt tot timpul la curent cu cele mai noi standarde și oportunități.

  Meniu